Du trenger gode bilder

Hvordan du presenterer bedriften din visuelt kan ha mye å si for hvordan en potensiell kunde ser på din bedrift. Gamle utdaterte bilder, eller for mye bruk av bilder fra leverandører eller stockphoto kan gi et dårlig inntrykk. 

Det er ikke bare nettsiden som trenger gode bilder, også på sosiale media må du ha gode bilder. Vi kan redigere bildene dine slik at de passer inn i din bedrifts profil. Vi kan legge på logo og grafikk på bilder som du skal bruke i annonser. Vi redigerer bilder til rett størrelse og kan fjerne elementer i bildene du ikke ønsker der.


Fjellet Dønnamannen med et tre med grønne grener i forgrunnen

Mer enn tusen ord

Et bilde som viser et produkt vil fungere mye bedre en tekst som forklarer hvordan produktet ser ut

Bli kjent

For dine kunder er bilder en fin måte å bli kjent med bedriften, produktene og de ansatte før de føler seg trygge på å handle fra deg

Gode bilder

Du bør ha bilder som står i stil med hvordan du ønsker å fremstille din bedrift

Trenger dere en fotograf?

Vi kan hjelpe med å ta bilder til nettside, brosjyrer, og sosiale media. Vi utfører dette selv i Helgelandsregionen, men vi kan sette dere i kontakt med dyktige fotografer i resten av landet også. Så trenger du bilder av de ansatte eller bilder fra arbeidsplassen til bruk på nettside eller i sosiale media så er det bare å kontakte oss så kanskje vi kan hjelpe. 

Lovundfjellet tatt fra Dønna

Ta kontakt for pris på redigering av bilder

Vi ønsker alltid at våre kunder skal vite hva de skal betale, så fyll ut dette skjema eller book et møte slik at vi kan gi dere et tilbud på det dere trenger hjelp med. Vi tilbyr både faste avtaler og prosjektbaserte avtaler.


Fire terninger med symbol av et konvolutt en telefon en alfakrøll og to snakkebobler på seg