Vi er Ditt digitale Byrå

VI ØNSKER Å HJELPE deg å lykkes

Vi er et lite digitalt byrå med base på en liten øy på Helgelandskysten som heter Herøy. Men med dagens teknologi er dette ingen hindring. Vi har kunder fra hele Norge, og et par fra andre land også.


Stolt nordnorsk selskap
Vi er stolte av å være et nordnorsk selskap, noe dere ser i vår bruk av bilder fra Nord-Norge og spesielt Helgelandskysten. Alle bilder er tatt av oss, ta gjerne kontakt om du ønsker å bruke noen av disse.


Effektivitet og kunnskap

Selv om vi er et lite byrå så tilbyr vi mange tjenester av topp kvalitet til en fornuftig pris. Dette er fordi vi hele tiden ser etter muligheten til å jobbe mer effektivt, kombinert med at vi har god kunnskap på hvilke tiltak som vil fungere. 


Vi har lang erfaring innen Digital Markedsføring og vet hva som må til for at ditt firma skal kunne nå flest mulige potensielle kunder. Dette er noe dere kan se ved å sjekke ut alle tjenestene vi tilbyr her.

hoholmbrua

Våre andre tjenester

Vi utvikler stadig nye tjenester til våre kunder, noen av disse har fått sine egne nettsider og merkevarer.
Disse er:
Identikon - Dette er vår logodesign tjeneste, som også tilbyr logo videoer


Bryllupnettsiden - Her lager vi nettsider for brudepar, slik at de kan samle alt av informasjon på et sted


Digital Oppstart - Dette er et online nettverk for Gründere med ukentlige samlinger

Logo til Identikon
Logo til Bryllupnettsiden
Logo til Digital Oppstart

Dine behov i fokus

Vi vil hele tiden ha dine behov i fokus, derfor tilbyr vi alle som vurderer å samarbeide med oss en gratis og uforpliktende samtale hvor vi går gjennom de behov dere måtte ha.

bilde av fjellet dønnamannen med noen grønne illustrative linjer foran og bak fjellet

Vi deler vår kunnskap

Vi mener det er viktig at våre kunder vet hva det er vi gjør, derfor kan du som kunde alltid spørre oss om hvordan vi har gjort en oppgave for deg.


Nettsamlinger for våre kunder
Har du en løpende avtale med oss så vil du få innbydelser til nettsamlinger hvor vi tar opp tema og svarer på spørsmål. Her vil vi også inviterer eksterne eksperter som vil dele av sin kunnskap med deg.

Vi deler også nyheter vi mener kan være viktig via våre nyhetsbrev og på vår 
Nyheter del på nettsiden.

Videokonferanse på pc som står ute på gresset

Ingen uforutsette utgifter

Vi er store fans av å jobbe med faste avtaler. Så du vil alltid få en pris fra oss før vi utfører en jobb for deg. Vi tilbyr fastsatte pakker på flere tjenester, men vi kan tilby pakker tilpasset akkurat det behovet din bedrift har.

Ønsker du hjelp fra oss på mange forskjellige tjenester så kan en Totalpakke være den beste løsningen. Du kan lese mer om Totalpakkene her.

Lovund fra Dønna