for deg som trenger mange tjenester samtidig

Har du behov for hjelp med markedsføring, bilder, video, e-post osv. Da kan det være bedre med en totalpakke enn en pakke for hver tjeneste.

Vi tilbyr pakker for både enkelt tjenester og totalpakker. Alle totalpakker er skreddersydd til din bedrifts behov. Vi tar en samtale og finner ut hva en totalpakke for din bedrift må inneholde.

Dønnamannen tatt fra Herøy med et tre med masse grønne blader i forgrunnen

Fleksibilitet

Du får en fleksibilitet på at du kan sende oss diverse oppgaver

Fast pris

Du får en fast sum du skal betale hver måned som er beregnet etter dine behov.

Kjennskap

Du slipper å forklare om og om igjen hva som er viktig for deg og din bedrift da du jobber med de samme personene.

Ingen overraskelser - du vet hva du må betale

Vi liker best å jobbe med pakkepriser da det er greiest for begge parter, som kunde vet du hva du skal betale og vi vet hva vi skal levere. En totalpakke kan ha fastsatte rammer på hva som skal leveres. 


Men som regel vil det variere fra måned til måned hva som skal leveres, derfor vil som regel en totalpakke inneholde et overslag av hva som skal leveres. Det betyr at vi er fleksible på at noen måneder så leverer vi flere bilder en vi har satt i avtalen, men samtidig ble det levert færre videoer slik at totalen ble omtrent det som var avtalt.


Dette gir deg som kunde en trygghet på at du kan bare sende over oppgaver uten at du trenger å tenke på om du har brukt opp månedens kvote på bilder eller lignende. 

Dønnamannen fra Dønna

Book en samtale

Vi ønsker å vite hva dine behov er, derfor trenger vi å ta en samtale. Dette skjer digitalt, og du velger tidspunktet som passer best for deg. Uansett om det er et engangsprosjekt eller en løpende avtale du ønsker så er klar for å ta en prat om dine planer og behov.  


Fire terninger med symbol av et konvolutt en telefon en alfakrøll og to snakkebobler på seg