VIDEO HOSTING

Vi har et helt unikt produkt vi kan tilby dere innen videohosting. Dette er videoer som kan øke salget ditt ganske kraftig. Vi har fire typer videoer du kan bruke på nettsiden din for å gi kundene mer kunnskap om dine produkter og tjenester slik at de lettere gjør et valg å kjøpe disse produktene eller tjenestene fra akkurat deg!

 

INNEBYGDE

Du kan laste opp videoer som skal legges inn på nettsiden i artikler eller produktpresentasjoner.

Popup

Få videoer som popper opp ved fastsatte kriterier, som for eksempel om de er på tur å forlate nettsiden

Boble

En flott video til å forklare om dine produkter og tjenester, du ser en slik video nede til venstre på denne siden.

Den innebygde videoen

Dette er vanlige videoer som du kan legge på en landingsside, artikkel eller i en beskrivelse av et produkt i nettbutikken din. 


Videoer tar ofte stor plass og bruker mye trafikk på nettstedet ditt om du laster dem direkte opp på serveren, derfor velger mange å hoste videoer en annen plass. Du kan for eksempel legge dem ut på Youtube og legge denne videoen inn på nettsiden din. 

Men det du ikke kan styre da er hvilke videoer som blir anbefalt etter videoen er spillet eller hvilke annonser som kan komme i videoen. 

Litt dumt om en konkurrent blir anbefalt fra din egen nettside?

Vi gir dere muligheten å ha denne typen videoer uten noen form for annen reklame. I tillegg kan du legge inn knapper med link i videoen for “kjøp nå” eller “register deg her” eller lignende. 

Video boblen

Dette er en av funksjonene som er ganske unikt med den tjenesten vi kan tilby dere. Dette gir deg muligheten å legge små videoer som forklarer eller viser hvordan man bruker en tjeneste eller et produkt som du selger. Du har kanskje allerede sett denne nede til venstre på denne nettsiden? 


Tenk på alle som er inne på nettstedet ditt og som ikke gjør en handel, hvor mange tror du du kunne overtalt om du kunnet snakket med dem. Her har du muligheten å vise eller forklare dem hvorfor de skal kjøpe dette produktet eller bestille denne tjenesten. Hvor mye mer omsetning ville du fått med en økning på 5%, 10% eller 20% flere som ville gjort et kjøp? 


Ingen koding trengs for å få dette på din nettside, du trenger bare å hvilken nettside boblen skal være på. 

Popup videoen

Med denne videoen så kan du ønske alle som kommer til nettsiden din velkommen med en video. Du kan også spesifisere hvilken side den skal være på. Du kan også bestemme når den skal vises, det kan være med engang etter en bestemt tid de har vært på siden eller når de har begynt å scrolle ned på siden. 

En annen nyttig funksjon er at den kan komme opp når en person virker å være på tur å forlate nettstedet. Så da kan du gi dem et spesielt tilbud, eller fortelle dem om hvorfor de skal melde seg på nyhetsbrevet ditt. 


Det er store valgmuligheter, og det er bare kreativiteten din som kan sette en stopper for hva du kan bruke denne til. 

Play knappen

Dette er en video som fungerer ganske likt boble videoen, men i stede for at du har en boble som viser begynnelsen av videoen i loop så får du en play knapp som. Denne kan du designe slik at den passer inn på nettsiden din med samme farger som du bruker ellers på nettsiden.. 

Også denne har mange innstillinger som når den skal vises, og mulighet for knapp for kjøp. 

Ta kontakt om du ønsker denne typen videoer på din nettside

Book en samtale eller send oss en melding og vi lager et tilbud som er skreddersydd din bedrifts behov. 

Har du spørsmål så kan du kontakte oss her, eller du kan booke en samtale via linken under. 


Fire terninger med symbol av et konvolutt en telefon en alfakrøll og to snakkebobler på seg

Andre video tjenester

Vi tilbyr også teksting av videoer, les mer om denne tjenesten her.

Trenger du hjelp med redigering av videoene dine? Les her hvordan vi kan hjelpe dere med dette.